Kalender

Våren 2019 kommer med nyheter! Istället för veckovis yogaklasser/kurser blir det yoga workshops, lite längre tillfällen med mer tid åt yogan. I nya lokaler, Konstkollektivet i Kvarnbyn i Mölndal! Du hittar de fösta datumen nedan!

Om du har ett giltigt klippkort kvar, så kan du använda det på workshops resten av året oavsett hur långt det gäller. Om du hellre vill kan du lösa in det och få pengarna tillbaka för de gånger som är kvar på kortet. Tag då kontakt. Om du behåller kortet och det skulle vara tillfällen kvar efter årets slut, kan du lösa in kortet då ändå. Hör gärna av dig om du har några frågor.

Våren 2019


yoga workshop 13 mars womens shakti

Onsdag 13 mars – Womens Shakti Yoga

Denna yoga har utvecklats för att ge kvinnor i alla åldrar utrymme att måna om, respektera och ge närvaro till dina kroppar. Att både skapa stabilitet och mjukhet. Yoga handlar om att förena kropp och sinne i balans, och som kvinnor upplever så mycket genom våra kroppar. Alla dessa olika upplevelser får utrymme.
Klasserna består av asana (yoga-positioner), mudra (handgester), mantra och yoga nidra (avslappning), för att både frigöra energi och skapa stabilitet i kroppen. Vi jobbar mycket med höfter och bäcken, och med livmodern (eller platsen där livmodern en gång funnits) som en kraftplats i kroppen. Medans vi avslutar med en kopp té kommer jag att prata litegrann om menscykelns 4 olika faser. Läs mer om denna yogaform: här. Yogamatta och filt finns att låna.

Tid: 18.30 – 20.30
Kostnad: 200 kr
Plats: Konstkollektivet, Pixbovägen 5, Mölndal
(närmast hållplats är Mölndals stadsmuseum)
Anmälan: Bokning här (klick!)
Bekräfta din plats genom betalning via swish, nummer vid bokning. Avbokning senast 2 dagar innan för återbetalning.


yoga workshop 10 april lugn hatha

Onsdag 10 april – Lugn Hatha Yoga

​Under denna workshop kommer vi att lägga fokus på de klassiska positionerna och solhälsningen. Närvaro kommer att vara centralt, i kroppen och nuet, i stillheten, i positionerna och rörelsen. Innehållet är meditation, andning, yogapositioner och avslappning. Allt i ett skönt tempo med tid att känna in och utforska varje övning på djupet. Vi avslutar med en lång Yoga Nidra (avslappning). 2 timmar av utrymme för dig själv. Yogamatta och filt finns att låna. Välkommen!

Tid: 18.30 – 20.30
Kostnad: 200 kr
Plats: Konstkollektivet, Pixbovägen 5, Mölndal
(närmast hållplats är Mölndals stadsmuseum)
Anmälan: Bokning här (klick!)
Bekräfta din plats genom betalning via swish, nummer vid bokning. Avbokning senast 2 dagar innan för återbetalning.


Fler workshops och events kommer under våren..


Anmäl dig till nyhetsbrevet för uppdateringar:

Eller följ på instagram (klicka på bilden):

instagram-1581266_1920