Om Anna

Anna Söderlundh är en Certifierad Yogalärare och Menstruality Mentor med ett stort intresse för holistisk hälsa. Driven av en nyfikenhet för hur kropp och sinne fungerar och hänger ihop har hon utbildat sig i Indien, England, Irland och Portugal.

DSC_1820-001Sökandet ledde henne att börja med yoga och meditation för 10 år sedan, för att sedan utbilda sig till lärare i Hatha Yoga 2014. Hon drogs snabbt till de mer subtila delarna i yogan och utbildade sig i Yoga Nidra, avslappningen.

Den stora passion som växt fram är yoga för kvinnor. En yoga som låter hela den kvinnliga fysiska upplevelsen som vi har genom livet få plats, och vara en källa till kraft. En yoga som respekterar vår cykel, och som ger vår kropp vitalitet, återhämtning och styrka genom våra olika skeden i livet. Anna är utbildad av Uma Dinsmore-Tuli i Well-Woman Yoga Therapy och leder Womens Shakti Yoga-klasser. Läs mer här (klick!).

Genom Uma fann Anna Red School och boken Wild Power. Hon utbildade sig sommaren 2018 till Menstruality Mentor. Hon håller workshops i hur menscykeln kan påverka oss och hur vi kan ta tillvara på dess krafter och ta hand om oss i utmaningarna. Läs mer här (klick!).

Annas utforskande av yogans möjligheter fortsätter hela tiden, i ständig utveckling i samspelet med deltagarna.

“Det är underbart att få skapa ett utrymme för andra dit man kan komma som man är, utforska sin egen unika upplevelse av yogan. Att få ha en stund av närvaro med sig själv i sin kropp, i ögonblicket som det är.” – Anna

Utbildningar

  • Hatha Yoga Teacher Training 200h, 2014 Mysore Indien
  • Yoga Nidra Foundation 12h, 2016 Dublin Irland, Uma Dinsmore-Tuli & Nirlipta Tuli
  • Total Yoga Nidra Teacher and Facilitator Training 40h, 2017 Aran Islands Irland, Uma Dinsmore-Tuli & Nirlipta Tuli
  • Creativity, Sexuality and the Cycles of our Lives: a Yoga CPD Day 6h, 2017 London, Uma Dinsmore-Tuli & Sivani Mata
  • Well-Woman Yoga Therapy Teacher Training 40h, 2018 Portugal, Uma Dinsmore Tuli & Sivani Mata
  • Womens Quest Apprenticeship, maj-sept 2018 Stroud England, Red School Alexandra Pope & Sjanie Hugo Wurlitzer

instagram-1581266_1920